E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België en biedt u een ruime keuze aan producten, in verschillende kleuren, afmetingen en prijzen

Engelse tuin of cottage tuin inrichten en inspiratie- Picknicktafels

Published Apr 05, 22
7 min read

Picknicktafels nodig?

E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België en biedt u een ruime keuze aan producten, in verschillende kleuren, afmetingen en prijzen.  Bent u een particulier, een bedrijf, een school of een overheidsinstelling? Dan zit je hier goed! Een picknicktafel van E-woodproducts is  gemaakt van robuuste en duurzame materialen. Door het eenvoudige onderhoud blijven ze lang mooi en kunnen ze voor iedere buitenactiviteit ingezet worden. De producten zijn ontworpen voor gebruik in parken, recreatieterreinen en bedrijven. Ze zijn allemaal specifiek ontworpen voor intensief gebruik. In totaal vindt u meer dan 3000 artikelen te koop bij E-woodproducts.be

Picknicktafel Kopen? - Alles Voor Je Tuin

Ik heb zojuist een teakhouten tuinmeubel gekocht, welke verzorgingsproducten kan ik gebruiken? Dit hangt af van de kleur die je prefereert voor jouw teak tuinmeubelen. Voor zilvergrijs raden we Apple Bee Teak Shield aan. Vind je de honingbruine kleur van nieuw teak mooier, gebruik dan Apple Bee Teak Color Restore Antique.

E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België

Address: Patijntjestraat 107, 9000 Gent
Phone: +32 484 13 78 50
Email: contact@e-woodproducts.be
picknicktafel

Daarna breng je Teak Shield aan om de zilvergrijze kleur gedurende lange tijd te behouden. Vind je de lichtbruine kleur van nieuw teak mooier, gebruik dan eerst Apple Bee Teak Cleaner om de kleur te herstellen, en vervolgens Apple Bee Teak Color Restore Antique om de honingbruine kleur langer te behouden (2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be).

Om deze materialen schoon te houden, is het echter beter om contact met de onderhoudsmiddelen te vermijden. Als deze onderdelen in contact komen met de onderhoudsproducten kunnen ze, als het nog nat is, worden schoongemaakt met water. Moet ik persoonlijke voorzorgsmaatregelen nemen als ik Apple Bee onderhoudsproducten gebruik? In principe zijn de Apple Bee Teak onderhoudsproducten niet gevaarlijk.

Toch bevelen wij aan om huid- en oogcontact te vermijden en Apple Bee s onderhoudsmiddelen in goed geventileerde ruimten te gebruiken. De Apple Bee onderhoudsmiddelen kunnen effect hebben op gras, planten en sommige soorten van bestrating. Wij raden daarom aan het werkgebied vooraf af te dekken met een stuk wegwerp-plastic.

Snel na het aanbrengen zijn onze producten droog en zullen zij je tuinmeubelen beschermen tegen zon, regen en sneeuw. 2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be. Maakt het uit in welke tijd van het jaar ik mijn teak meubelen behandel? Nee. Wij bevelen echter aan je tuinmeubelen te behandelen voor de winteropslag en in het begin van het seizoen (voorjaar) wanneer de meubels regelmatig gebruikt gaan worden.

Het voorkomen van vergrijzing is minder werk dan het herstellen van grijs geworden teak. Apple Bee Teak Color Restore Antique moet al worden aangebracht zodra de teak meubelen beginnen te verbleken. Wat is Apple Bee Teak Cleaner en wanneer moet ik dit product gebruiken? Om verweerd teakhout schoon te maken, maak je eenvoudig gebruik van Apple Bee Teak Cleaner, dat speciaal is ontwikkeld om schimmels en algen te doden binnen in het teakhout.

Omdat het schoonmaken van teak enige tijd en moeite kost, raden wij aan om Apple Bee Teak Color Restore Antique of Shield te gebruiken voordat het verweren wederom begint. 2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be. Wat te doen als mijn teak ruw en verweerd is? Ook als teak ruw en verweerd lijkt te zijn, bevat het genoeg natuurlijke olie om zichzelf te beschermen tegen verrotten.

Als je een perfect glad oppervlak wilt, adviseren wij om het teak met de hand licht op te schuren met zeer fijn schuurpapier. Machinaal schuren veroorzaakt extra hitte en kan daardoor zwarte vlekken veroorzaken op het teak. Gebruik na het schuren een droge spons om het achtergebleven schuurstof goed te verwijderen - 2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be.

Doet Apple Bee Teak Cleaner hetzelfde? Omdat Apple Bee Teak Cleaner zowel reinigende als kleurherstellende bestanddelen bevat, kan het twee-stappen proces worden versimpeld naar één stap; je bespaart daardoor tijd en geld (2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be). Hoe reageert Apple Bee Teak Cleaner op geolied of gesealed teakhout? Apple Bee Teak Cleaner verwijdert olie en/of vuil van het hout en maakt het hout gelijkmatig bleekbruin.

picknicktafel kopen

Aangezien Apple Bee Teak Color Restore Antique 100% op waterbasis is, is het vanzelfsprekend niet brandbaar en bovendien wel mens- en milieuvriendelijk. 2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be. De behandeling beschermt je teak en laat het er mooi uitzien door ervoor te zorgen dat de natuurlijke honingbruine kleur van teak langer behouden blijft. Apple Bee Teak Color Restore Antique laat je teak niet zwart of grijs worden gedurende het gehele seizoen.

Bovendien beschermt het teak tegen de zon. picknicktafel. Hoe lang gaat Apple Bee Teak Color Restore Antique mee? Apple Bee teak Color Restore Antique gaat over het algemeen het gehele seizoen mee zonder dat het teak zwart of grijs wordt. De duur wordt echter beïnvloed door factoren zoals blootstelling aan zonlicht, vochtigheid, regen, de leeftijd van het teakhout, en enkele andere factoren.

Gebruik geen spons of spuit. Dat zou kunnen resulteren in een te dikke laag, die na verloop van tijd kan afbladderen of lichte scheurtjes krijgt. Maak je meubel stofvrij voordat je hem behandelt met de onderhoudsproducten van Apple Bee. 2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be. Kan ik Apple Bee Teak Color Restore Antique verwijderen? De beste manier om Apple Bee Teak Color Restore Antique volledig te verwijderen is het teakhout te schuren, wat nogal tijdrovend is.

6333 TEAK ONDERHOUD - FAQ GARANTIEVOORWAARDEN Reageert Apple Bee Teak Color Restore Antique op teak-olie en/of sealers? Om Apple Bee Teak Color Restore Antique te kunnen gebruiken op met olie behandeld teakhout, dient het eerst te worden schoongemaakt met Apple Bee Teak Cleaner. Apple Bee Teak Color Restore Antique mag nooit direct aangebracht worden op met olie behandeld teak, omdat dit samen met de olie een reactie kan veroorzaken. 2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be.

GARANTIE Op Apple Bee tuinmeubelen krijg je 3 jaar garantie bij normaal gebruik en onderhoud op materiaal- en consructiefouten. Hiervan uitgesloten zijn: Wat is Apple Bee Teak Shield en wanneer moet ik dit product gebruiken? Apple Bee Teak Shield is een onderhoudsproduct gebaseerd op synthetische polymeren die water- en vuilafstotende eigenschappen hebben en is bestand tegen algen- en schimmelgroei (2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be).

Een eventuele garantieafwikeling verloopt via je leverancier op vertoon van de kassabon. Voor meer informatie en praktische tips over garantie en onderhoud kun je tererecht op Hoe moet ik Apple Bee Teak Shield aanbrengen? Zorg dat het teakhout 100% droog is. Breng een laag Apple Bee Teak Shield aan met een zachte pluisvrije doek en laat het goed in het hout trekken.

Kan ik Teak Color Restore Antique aanbrengen over Teak Shield? Dit is niet mogelijk, omdat Teak Shield niet toestaat dat Teak Color Restore Antique in het hout trekt. 2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be. Kan het wel andersom? Dus Teak Shield over Teak Color Restore Antique? Ja, dat is zelfs aan te bevelen. Hierdoor krijg je minder snel vlekken op je teak.Kan ik Apple Bee Teak Shield gebruiken op nieuw teakhout? Ja, maar laat, voordat je Teak Shield gebruikt op nieuw teak, het teak eerst een week buiten staan. Volg de gebruiksinstructies. Hoe kan ik Teak Shield van het hout verwijderen? Apple Bee Teak Cleaner kan Teak Shield verwijderen. Indien noodzakelijk kan het teak licht geschuurd worden na het drogen34 JOIE DE VIVRE JOIE DE VIVRE Samen eten is een goede manier om contact te houden met vrienden en familie - 2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be.

Bij Apple Bee willen we graag meewerken aan dat fijne gevoel, door duurzame eettafels aan te bieden waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. De Joie de Vivre is zo n eettafel die alles in huis heeft voor zo n gezellig etentje met veel vrienden of familie (picknicktafel kopen). De grootste versie van deze tafel is 2 meter 50 lang en biedt daarmee plaats aan zeker 8 personen.

Picknicktafel Kopen? Lage Prijzen

Zelfs na een flinke regenbui zijn de kussens al weer snel droog. 72 WHITE WASH TEAKHOUT Het wit zepen (white washen) van hout is ontstaan vanuit een oud fenomeen, waarbij hout werd bewerkt met kalk vanwege de ontsmettende werking. Tijdens het whitewash-proces dringt de kalk diep door in de nerven van het hout, wat een mooi gebleekt effect geeft.

De bijpassende beige Bee Wett kussens geven de Olive in combinatie met het gebleekte teakhout, een zeer fraaie uitstraling. COMFORT Zoals alle andere teakhouten collecties van Apple Bee is óók de Olive gemaakt van SVLK-gecertificeerd hout. De royale loungestoel heeft een diepe zitting, wat extra comfort biedt (2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be). De Olive wordt gekenmerkt door het stevige teak frame met strakke en moderne vormen.

Misschien heb je al van het boek “How to be a parisian” gehoord. In dit boek lees je alles over de cultuur, fashion en attitude van een Parisienne (parijse vrouw). Een echte Parisienne houdt van kunst, cultuur en politiek. Ze houdt van een feestje en is lichtelijk arrogant. Als het op het interieur aankomt dan houden Parisiennes van een simpele naar authentieke look.

Je wil de badkamer kalm houden zodat je optimaal kunt genieten van je rustmoment onder de douche of in bad. Daarnaast zijn neutrale kleuren tijdloos, waardoor je de muur niet zo vaak hoeft te verven (2dehands Het grooste aanbod aan picknicktafels - E-woodproducts.be). Want een echte Parisienne is liever lui dan moe en het verven van een muur valt niet onder haar hobby’s.

Navigation

Home

Latest Posts

Tuinstoelen Bellagio

Published Jan 17, 23
8 min read

Industriele Reiniging

Published Jan 16, 23
10 min read

Veranda Douglas

Published Jan 14, 23
2 min read