E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België en biedt u een ruime keuze aan producten, in verschillende kleuren, afmetingen en prijzen

Massief Eiken Picknicktafels, Tuintafels En Tuinbanken Kopen

Published Apr 06, 22
5 min read

Picknicktafels nodig?

E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België en biedt u een ruime keuze aan producten, in verschillende kleuren, afmetingen en prijzen.  Bent u een particulier, een bedrijf, een school of een overheidsinstelling? Dan zit je hier goed! Een picknicktafel van E-woodproducts is  gemaakt van robuuste en duurzame materialen. Door het eenvoudige onderhoud blijven ze lang mooi en kunnen ze voor iedere buitenactiviteit ingezet worden. De producten zijn ontworpen voor gebruik in parken, recreatieterreinen en bedrijven. Ze zijn allemaal specifiek ontworpen voor intensief gebruik. In totaal vindt u meer dan 3000 artikelen te koop bij E-woodproducts.be

Het grooste aanbod aan picknicktafels - Picknicktafel, Tuinaccessoires

De bestrating van de tuin is erg beeldbepalend. In de mode tuin -of loungetuin- wordt er vaak gebruik gemaakt van grote rechthoekige of vierkante tegels. Dit is dan ook de leidraad voor het strakke geheel van de tuin. Grind in de moderne tuin Functioneel én stijlvol; grind - Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland. In de strakke moderne tuin wordt grind veel gebruikt - Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland.Maak vlakken met grind en combineer dit met grote vierkante tegels om zo een looppad te creëren. Hierdoor ontstaan er strakke lijnen die kenmerkend zijn voor deze stijl. Grind heeft ook nog eens een drainerend effect, wat in ons kikkerlandje natuurlijk erg handig is! In vergelijking met gras vergt grind natuurlijk veel minder tijd, je hoeft niet te maaien of water te geven - Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland.

Vlakken gras helpen ook mee aan het realiseren van de kenmerkende strakke lijnen en brengen meer kleur naar de tuin. Gras vergt echter wel wat meer werk, maar je krijgt er wel een mooie strakke tuin voor terug. Daarnaast is er ook tegenwoordig kunstgras verkrijgbaar dat nét echt is. Beplanting in de moderne tuin In de moderne tuin zie je vaak vakbeplanting terug.In deze bakken vind je vaak siergras, zoals Zegge, en andere makkelijk te onderhouden planten. Breng wat meer kleur naar de plantenbakken door ook bloeiende planten in de tuin te plaatsen. Plaats planten met elk een andere bloeitijd of die wintergroen zijn, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de tuin - Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland.

Daarnaast zie je vaak enkele solitaire blikvangers in de tuin. Ook deze zijn strak en stralen rust uit, net als de rest van de tuin. De Japanse Hulst is hier een goed voorbeeld van. Deze haagplanten zijn wintergroen en geven het hele jaar door een mooie kleur aan de tuin.

E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België

Address: Patijntjestraat 107, 9000 Gent
Phone: +32 484 13 78 50
Email: contact@e-woodproducts.be
picknicktafel

Ook de Taxus Baccata of de Buxus zijn hier geschikt voor. Tuinmeubelen voor de moderne tuin Als tuinmeubel specialist weten wij natuurlijk als geen ander welke tuinmeubelen thuis horen in de moderne, strakke tuin. Deze tuin wordt ook wel Lounge tuin genoemd, gerust neer kunnen strijken in de tuin is dan ook een must.

Pak een boek en een drankje en plof neer in een zachte loungebank of eet gezellig samen met het gezin of vrienden aan een diningset (Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland). Heb je geen ruimte voor meerdere zitjes? Combineer deze twee opties dan! Bij ons vind je lounge diningsets, waaraan je heerlijk tot rust kunt komen én er gezellig aan kunt eten dankzij de hoge tafel.

Picknicktafels Online - Vergelijken En Kopen

Heb je een zonnige tuin? Dan is een moderne zweefparasol een echte aanrader. De tuinmeubels moeten natuurlijk wel passen bij de stijl van de tuin. De strakke lijnen, moderne uitstraling én onderhoudsarme kenmerken van de tuin zie je dan ook terug in de meubels. Materiaalsoorten zoals RVS, aluminium, gecoat metaal, staal of textileen zijn erg populair voor de moderne tuin. Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland.Bekijk bijvoorbeeld eens onze tuinsets met kunststof stoelen of Sunbrella loungesets (Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland) - picknicktafels. In deze tuin kun je alle kanten op! Sfeer en verlichting in de moderne tuin Als laatst zie je natuurlijk ook sfeer en warmte terug in de tuin. In de moderne tuin zie je veel grond-verlichting en worden solitaire beplanting of accessoires vaak belicht.

Wil je in de avond ook gezellig buiten kunnen zitten? Dan is een moderne vuurtafel een échte aanrader! Heb je geen ruimte voor een vuurtafel, maar houd je wel van een gezellig vuurtje? Dan is een gaslantaarn van Cosi een uitstekende keus. Nóg meer tuin inspiratie Bij Van der Garde Tuinmeubelen vind je niet alleen een ruim assortiment aan tuinmeubelen en toebehoren, maar ook de beste tips en tricks! In onze blogs vind je onderhoudstips, inspiratie en nog veel meer! Bekijk hier al onze blogs en vind alle inspiratie die je nodig hebt voor het realiseren van jouw droomtuin..

Beplantingsplan maken 16 tips - Plantenadvies borders en tuin Gaat u uw tuin (opnieuw) inrichten met planten? Graag helpen wij u met een beplantingsplan op maat (Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland). Immers vooraf goed doordachte tuinen heeft u jarenlang meer plezier van. Vul het aanmeldformulier borderplan op maat in voor een maatwerk beplantingsplan met borderontwerp en een borderplan op maat (Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland).

Lees onze 16 handige tips voor een doordachte beplantingsplan op maat maken. 1. Check welke grondsoort uw tuin of erf heeft. Niet alle planten zijn geschikt voor bijvoorbeeld kleigronden, veengronden of zandgronden. Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland. Kijk ook meteen even of uw tuin relatief nat of droog is. Ook hier passen weer bepaalde planten wel/niet bij.

2 (Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland). Opbouw. Bouw uw borders en beplantingsvakken op qua hoogte. Kies nooit voor te smalle borders, daar kunt u weinig kwijt, maak ze mooi breed (een veel gemaakte fout) - Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland. Kies vervolgens beplanting die qua groeihoogte oploopt naar achteren. Zo komen kleine planten ook niet in de verdrukking. 3. U wilt natuurlijk geen tuin met een ratjetoe aan (tegelijk) bloeiende kleuren in uw tuin.

Bijvoorbeeld wit en paars bloeiende tuinplanten is meer dan genoeg - Het grooste aanbod aan picknicktafels Nederland. Kies 2 max 3 kleuren die niet vloeken bij elkaar. Sorteer hier op uw favoriete bloeikleur. 4. Varieer met de bloeiperiode van de planten in uw tuin. Zo is er altijd wat moois te zien van maart tot oktober. Kies ter afwisseling ook voor wintergroene planten in uw tuin zodat u in de wintermaanden ook nog iets van groen heeft.

Het grooste aanbod aan picknicktafels - Tuinhoutcentrum - E-woodproducts.be

5. houten picknicktafel. Kijk voordat u een plant koopt goed of deze niet te groot is voor uw tuin of te klein voor de beoogde plek. En of de plant of boom die u op het oog heeft past in de beschikbare ruimte. Kortom de verwachte groeigrootte van struiken, bomen en tuinplanten is cruciale informatie voor een goed beplantingsplan.

Navigation

Home

Latest Posts

Tuinstoelen Bellagio

Published Jan 17, 23
8 min read

Industriele Reiniging

Published Jan 16, 23
10 min read

Veranda Douglas

Published Jan 14, 23
2 min read